Wij zijn in aanraking gekomen met Hoefsmederij Burgmans toen wij voor onze pony een goede hoefsmid zochten. We hebben er al meerdere gehad maar waren steeds weer niet tevreden, Keken niet naar de pony haar voeten, stand van de voeten hoe de hoef er aan toe was en dergelijke.
Totdat ik op de site van hoefsmederij Burgmans keek.
Hier stond zeer uitgebreide informatie op waar ik als paarden eigenaar ook heel veel van opstak. Hierdoor werd de keuze voor mij een stuk makkelijker.
Ik heb toen een bericht achter gelaten en Robert Burgmans nam die zelfde dag nog contact met mij op. We hebben een afspraak gemaakt en Robert kwam naar onze stal.
Wat mij als eerste opviel was dat Robert eerst de pony wilde zien lopen en keek hoe zij op haar hoeven stond, dit was mij niet eerder overkomen. Daarna heeft hij uitgelegd wat hij ging doen en hoe hij haar stand kon verbeteren. Hij heeft haar netjes beslagen en nam hier echt alle tijd voor. Onze pony was heel erg op haar gemak bij hem. Dit is nu al zo’n drie jaar geleden en hebben wij in de tussentijd een Paard voor mijn dochter gekocht.
Toen dit paard bij ons op stal kwam hebben we gelijk Robert laten komen want wij zagen al wel dat hij niet op de juiste manier op zijn voeten stond. Ook hier nam Robert weer de tijd en heeft hem zeer uitgebreid bekeken en uiteraard weer besproken wat de beste optie was om hem er weer goed en netjes te laten lopen.
Robert kijkt niet alleen naar de voeten van het paard maar ook hoe het paard of pony er over het algemeen uitziet en hoe hij dit kan verbeteren door de juiste bekapping, beslag of andere behandelingen toe te passen.
Daarnaast is het ook zo dat wanneer je paard of pony een ijzer kwijt is Robert altijd probeert om zo snel mogelijk deze er weer op te zetten, Zo hadden wij 2 uur voor een wedstrijd een verloren ijzer en Robert zorgde ervoor dat het ijzer er voor de wedstrijd nog opzat!
Voor een deskundig advies en goede klantenservice ben je bij Hoefsmederij Burgmans op het juiste adres!!
Print Friendly, PDF & Email